DYRENE VÅRE 2010


I høst er det to år siden vi mistet vår kjære Trofast og jeg har ikke oppdatert denne siden etter det. Han var en vidunderlig snill og god hund og en fantastisk turkamerat. Han ble syk og ble bare 8 år gammel. Vi savner ham veldig, men kommer alltid til å minnes ham med glede!
Tasha fylte 13 år i mars og Laika ble 10 år nå i juli. De er så herlige og glade hunder! Heldigvis har de alltid vært friske, men vi merker at de begynner å bli gamle...det føles vemodig!

Katter har vi også hatt i alle år. Sofus forsvant for oss tidlig i sommer.. Det er vondt når en mister kjæledyrene sine og ikke vet hva som kan ha skjedd med dem. For noen uker siden fikk vi to nye kattunger i huset, de er 4 måneder gamle og heter Saxo og Snorre, de er noen skikkelige "røverunger", flyr høyt og lavt... Tasha godtok dem med det samme, Laika var skeptisk til å begynne med, men nå har også hun akseptert dem og finner seg i alle deres krumspring.

Her under har jeg satt inn bilder jeg har tatt av hundene i år, bilder av kattene kommer etter hvert.. de er alt for viltre enda til at jeg får knipset noe skikkelig bilde av dem:)


VINTER OG SNØ...HERLIG

SÅ KOMMER SOMMEREN...
og vi har deilige dager - i hagen, på stranda og i skog og mark...


Det er så utrolig morro å gå tur langs stranda med hundene, de bader og leker og blir nesten som valper igjen:)
I hagen er det muligheter for mange slags aktiviteter...

Laika forsøker å grave ned et bein.

Tasha slapper av...Dette er Buster, han bor i Trondheim. Nero bor i nærheten av oss, her er han på tur med Laika og Tasha. De er brødrene til Laika og er ofte på besøk hos oss.På hytta i Hallingdalen, hit er det godt å komme...Etter lange aktive dager er det godt å slappe av:)


Lite bildspel av hundene


Lengde:00:03:32

Takk for koselig hilsen fra Nelly på Öland!


Dyrene våre 2011