DYRENE VÅRE 2011

Snart et år har gått siden jeg sist skrev om dyrene våre. Vi mistet vår kjære Tasha før jul i fjor, det var veldig tungt for oss alle!Tasha var en fantastisk snill hund og en vidunderlig herlig turkamerat, hun kom til oss i 1997... bare et par måneder gammel! Vi har hatt så mange fine og opplevelsesrike år sammen og det er godt å tenke tilbake på! Vi savner henne veldig, men gleder oss over Laika som enda er frisk og fin, vi merker godt på henne at hun savner moren sin. Heldigvis har vi ofte besøk av Nero og Buster (brødrene hennes) og da trives hun, men allikevel har vi tenkt en god stund på å få en ny liten valp igjen ganske snart!

TANJA - VÅRT NYE FAMILIEMEDLEM

Endelig har vi funnet akkurat den valpen vi har ønsket oss og på lørdag 29. august dro vi avsted for å hente henne hjem, ei herlig lita goldenretriever/labradorjente på 4 1/2 måned. Hjemreisen gikk fint, 2 timer i bil for første gang var ikke noe problem når hun fikk sitte trygt og godt i fanget:) og hjemme ventet Laika og kattene Saxo og Snorre! Vi var veldig spent på hvordan de ville reagere på hverandre. Tanja hoppet og spratt så glad og fornøyd rundt omkring og forsøkte å nærme seg de andre, men Laika var ganske skeptisk til å begynne med overfor denne viltre lille nykommer'n og ville ikke slippe henne for nært innpå seg, men etter et par timer ble nysjerrigheten for stor og hun måtte bort og lukte og snuse på henne.. senere på kvelden sovnet de ganske nært inntil hverandre. Kattene brydde seg ikke noe særlig, de er jo vant med hunder!Tanja er født på bondegård så hun er også vant til å ha mange forskjellige dyr rundt seg!

Nå er det gått to dager siden hun kom til oss, og vi har tilbragt mye tid utendørs, leker i hagen og lærer hverandre å kjenne. Det føles veldig godt, og Tanja er aktiv og glad og tillitsfull! Om noen uker begynner vi på valpekurs og det blir morro og spennende!

BILDER AV TANJA

Første møte med nytt hjem, og aller først må hagen utforskes...Ser ut som disse to kommer til å bli riktig gode venner


Tanja hilser på Snorre

SEPTEMBER

Nå har Tanja bodd her i litt over en uke og det har gått veldig fint! Denne uka har hun fått hilse på og bli kjent med mange nye mennesker og dyr og hun ser ut til å trives veldig godt, hun storkoser seg sammen med barnebarna våre når de er på besøk. Nero har også vært her flere ganger, de aksepterte hverandre med det samme og har blitt veldig gode venner.

Laika har fått glimt i øynene igjen og vi ser at det var godt for henne å få en ny liten hund i huset! Tanja dilter etter henne over alt.. Hun lærte fort å gå i bånd og Laika går foran med et godt eksempel:) Hun har også lært å sitte når vi ber henne om det, og hun lyder navnet sitt. Jeg har undersøkt om valpekurs og i midten av oktober begynner vi på kurs, samme sted vi har gått før og har veldig god erfaring med, så det skal bli fint!


Tanja, Laika og Nero trives godt sammen


Ut på tur, deilig å løpe omkring og leke i skogen...Første tur ned til sjøen, og Tanja var nysjerrig og måtte jumpe uti vannet med det samme....


Glade hunderBILDER AV LAIKA OG KATTENE 2011


Herlige dager på hytta i Hallingdalen

Buster har vært på besøk flere ganger i sommer, nå skal han reise hjem til Trondheim igjen etter en ukes ferie hos oss, Laika liker ikke at han må dra...vil gjerne bli med på tur hun også!Snorre og Saxo er ett år nå, de er noen skikkelig kosekatter:) Sofus har blitt fem år, men han har vi ikke sett på en stund - han er "katten som går sine egne veier
og gjør hva han vil". Han kan være borte i månedsvis, og så dukker han plutselig opp igjen og later som ingen ting, blir hjemme noen dager før han drar avsted og blir borte igjen..Dyrene våre 2012